Nieuwsberichten

Op deze pagina vindt u artikelen van de CONZ, waarvan sommige gepubliceerd zijn in de lokale- en/of op sociale media.

Informatiebijeenkomst mantelzorgers

De werkgroep Zorg van jong tot oud organiseert dit jaar enkele informatiebijeenkomsten. We starten met een bijeenkomst voor mantelzorgers van mensen met een geheugenprobleem.

Informatiebijeenkomst (digitaal)
In samenwerking met Stichting Evenmens organiseren we een informatieavond voor mantelzorgers en hun naasten met een geheugenprobleem. Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 30 maart 2021 vanaf 20.00 uur.

Zorgt u voor een naaste met (lichte) geheugenproblemen en/of dementie? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van mantelzorgondersteuning, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten bij deze informatiebijeenkomst van Stichting Evenmens in samenwerking met Coöperatie Notter-Zuna. Helaas is het vanwege de geldende coronamaatregelen nog niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren, vandaar dat deze eerste avond volledig digitaal plaatsvindt. Om deel te nemen is het niet nodig om van alles te installeren, u heeft alleen een stabiele internetverbinding nodig. Deelnemen is mogelijk via (smart)telefoon, tablet/iPad of laptop.

Aanmelden voor deze avond kan via: https://evenmens.nl/notterzuna/
U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst de juiste link via Evenmens om deel te nemen. Daarop moet u klikken en “klaar is Kees”.

Wanneer u vragen heeft, neem dan contact met Esther of Ada, zie hieronder.

We hopen dat u zich aanmeldt voor deze digitale bijeenkomst, misschien zien we elkaar via beeld op 30 maart, Werkgroep Zorg van jong tot oud: Esther van Heek: 06-34353068 en Ada Bosch: 06-28891751.


Zonnepark Zuna met Energiefonds Overijssel

De voorbereidingen voor het Zonnepark Zuna vorderen gestaag. Samen met het Energiefonds Overijssel werd een B.V. opgericht. We wachten nog op de omgevingsvergunning en de SDE++ subsidie. Zodra deze binnen zijn gaat de “Werkgroep Landschappelijke en Maatschappelijke inpassing” van start.

Via deze link ziet u een filmpje van twee zonneparken, waaronder het Zonnepark Zuna.

Voor een uitgebreide toelichting op het zonnepark zie: CONZ Duurzame Energie B.V.

Mede mogelijk gemaakt door Energiefonds Overijssel. EFO financiert de energietransitie.

CONZ Coöperatie Notter Zuna
CONZ Coöperatie Notter Zuna
Inderdaad een goed gesprek. Bedankt.
Samen verder!
CONZ Coöperatie Notter Zuna
CONZ Coöperatie Notter Zuna
Wilt u mee praten over het nieuwe mobiliteitsplan van gemeente Wierden?
Dat kan hier:
CONZ Coöperatie Notter Zuna
CONZ Coöperatie Notter Zuna
***GBNZ ONDERGEBRACHT BIJ DE CONZ***
Afgelopen week hebben alle GBNZ leden bericht gekregen dat de GBNZ verder gaat onder de vleugels van CONZ met de vraag om hun GBNZ lidmaatschap om te zetten naar die van de CONZ. Velen hebben hier al gehoor aan geven. Onze dank daarvoor.
Door lid te worden van de CONZ bent u niet alleen lid van de GBNZ maar ook van onze andere werkgroepen, zo kunt u mee beslissen, denken of praten over onze mooie Notter en Zuna.
Nog geen lid? Aanmelden kan hier: www.conz.nl/aanmelden
CONZ Coöperatie Notter Zuna
CONZ Coöperatie Notter Zuna
Bent u ondernemer binnen de gemeente Wierden, vul dan deze enquête even in...
CONZ Coöperatie Notter Zuna
CONZ Coöperatie Notter Zuna
Eigenlijk waar wij nu al mee bezig zijn. Van voor en door de inwoners van Notter en Zuna. Doen jullie met ons mee? www.conz.nl #notter #zuna #wierden #overijssel
https://www.nieuweoogst.nl/nieuws/2020/09/17/pleidooi-heerma-cda-voor-cooperatief-overlegmodel
CONZ Coöperatie Notter Zuna
CONZ Coöperatie Notter Zuna
Ambitieplan Natuurpark Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal. Notter en Zuna liggen er midden in.
Allemaal heel leuk en aardig maar;
-maar wat voor invloed heeft dit op Notter en Zuna?
-wat zit er voor ons in?
-wat bied het voor kansen?
-wat zijn de beperkingen?
Hoe gaat de omgevingsvisie er straks uitzien, en wat heeft het voor invloed op de gebiedsvisie van Notter en Zuna. In ieder geval houden wij een oogje in het zeil. Wij zijn er liever aan de voorkant bij betrokken in plaats van achteraf te tekenen bij het kruisje. #gebiedsvisie #omgevingsvisie #Notter #zuna #wierden #overijssel
https://www.tubantia.nl/hellendoorn/nationaal-park-sallandse-heuvelrug-wordt-bijna-vijftien-keer-zo-groot-en-eindigt-straks-bij-diepenheim~a1c53ccc/