Jaarprogramma activiteiten 2023

De CONZ werkgroep Zorg en de Activiteitencommissie Kulturhus Irene hebben samen weer een jaarprogramma gemaakt, met een aantal leuke (nieuwe) activiteiten voor jong en oud. De jeugdactiviteiten zijn voor jongens en meisjes van +/- 9 tot 14 jaar. In het afgelopen jaar hebben we al veel jeugd mogen begroeten. Gaandeweg het jaar groeide de belangstelling voor de verschillende activiteiten. Ook dit jaar hebben we weer een aantal superleuke en gezellige initiatieven bedacht.

Het midzomerfeest, op 23 en 24 juni, wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. In verband met dit jubileum zijn er de in de week voorafgaand aan het midzomerfeest extra activiteiten, alle buurtbewoners ontvangen een flyer met informatie.


Jeugd +/- 9 tot 14 jaar
alle jeugdactiviteiten vinden plaats op vrijdagavond, de starttijd is afhankelijk van de activiteit.
10 februari: Bowlen
24 Maart: Voorjaars crea
12 Mei: Klimmen bij Kartplaza
15 September: Bingo
3 November: Schaatsen
8 December: Kerst crea

Volwassenen 20-plus
Zaterdag 7 januari: Nieuwjaarsreceptie
Zaterdag 28 januari: Pubquiz
Woensdag 12 en donderdag 13 april: Voorjaars crea
Vrijdag 23 en zaterdag 24: Midzomerfeest
Zaterdag 14 oktober: Oktoberfest
N.t.b. datum in november: Thea Kroeze
Woensdag 13 December: Kerst workshop (geschikt voor moeder en dochter)

Combi kinderen met ouders
Vrijdag 16 juni: De alleskunner > Een spectaculaire afvalrace. Met ogenschijnlijk simpele opdrachten kunnen deelnemers bewijzen een alleskunner te zijn.


Wil je door ons op de hoogte gehouden worden over de activiteiten, de start- en eindtijden én de eigen bijdrage die we per keer vragen? Stuur dan een mail naar activiteiten@kulturhus-irene.nl en geef aan dat we hiervoor jouw mailadres mogen gebruiken. Via de CONZ nieuwsbrief en de nieuwsbrief van de School met de Bijbel houden we je ook op de hoogte. Opgave voor deelname aan de activiteiten kan te zijner tijd via mail.

Hopelijk ontmoeten we jou – jeugd en volwassene – ook weer in het nieuwe jaar!